Gitarrlektioner kan ta ditt spelande till en helt ny nivå. Vår undervisare är Mathias Rexius utbildad på Musicians Institute i Hollywood och är svensk låtskrivare och musikproducent baserad i Göteborg. Han ligger bakom bland annat As We Burn, As They Arrive och Anna Winblad. Med en coachande och utmanande stil och härlig stämning gör han det roligt och enkelt för dig att ta ditt gitarrspelande till en ny nivå.

Vi använder oss utav en blandning av coaching, högt ställda krav och musikteori vilket maximerar din utveckling. Gitarrutbildningen är inspirerad av den man praktiserar på världskända Musicians Institute. Såväl privatlektioner som grupplektioner ges ut.

Se videon till vänster för att se hur vi kan hjälpa dig utvecklas som musiker och vad vår musikundervisning går ut på. Hos oss kan du bli bättre på att spela både akustisk och elgitarr. Utveckla dina solon och skalor, eller varför inte sätta grunden lite bättre med musikteori.

GitarrlektionerGitarrlektionerna ges inte till nybörjare utan för er som kommit en bit på vägen samt ni som är riktigt duktiga och vill komma ännu längre. Alltså till dig som anser dig vara duktig till riktigt avancerad gitarrist.

Med våra exklusiva gitarrlektioner har vi hjälpt artister från otaliga band att nå en högre nivå i sitt spelande. Oavsett om det har gällt förbättrande av liveuppträdande, teknisk färdighet, solon, harmonier eller rent av låtskrivande.

Gitarrlektionerna får du i Rexius Records harmoniska studio i centrala Göteborg som ligger ett stenkast från Scandinavium i kulturklustret Brewhouse. Här är akustiken en av de bästa i Sverige och en avslappnande miljö gör det möjligt för dig att koncentrera dig och få ut det mesta av gitarrlektionerna.

Vid bokning av din första gitarrlektion bjuder vi på en 30min bedömning vilken nivå du ligger på samt uppställning av mål och plan för att ta ditt gitarrspelande till nästa nivå.

[gmaps height=”300″ color=”#dd3333″ gmaps=”%7B%22position%22%3A%7B%22lat%22%3A57.70014490000001%2C%22lng%22%3A11.992325100000016%7D%2C%22address%22%3A%22%C3%85v%C3%A4gen%2024%2C%2041251%22%2C%22zoom%22%3A13%2C%22type%22%3A2%7D”]

Gitarrlektioner – Anmäl intresse

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer

  Intresserad utav:

  Vilken typ av lektion?

  Vilken ort vill du spela in på?

  Ämne

  Ditt meddelande (Beskriv gärna dina behov, vilken nivå du redan ligger på, dina mål, ev. frågor etc.)

  För att bevisa att du inte är en robot

  [recaptcha]

  Jag accepterar att Rexius Records hanterar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen och derasPrivacy Policy

  [vc_cta_button call_text=”Be om en gratis handlingsplan skräddarsydd för ditt behov.” title=”Anmäl intresse” target=”_self” position=”cta_align_bottom” color=”#dd3333″ href=”https://www.rexiusrecords.com/sv/kontakta-oss/”][vc_empty_space height=”2em”] [vc_empty_space height=”1em”]