Skicka in demo till skivbolaget Rexius Records här. Vi arbetar med artister från hela världen i alla genrer och huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi lyssnar på alla demos som skickas in till vårt skivbolag, men vänligen respektera att vi kan ta tid på oss att svara eller att vi inte hinner svara, eftersom många artister skickar in demos till oss.

Skicka in demoDin demo behöver inte vara perfekt ännu. Vi lyssnar till din potential, inte studiokvaliteten. Om du har en “work in progress” och har stor talang, så kommer vi att slipa på kanterna vid en eventuell deal med oss. Det som Rexius Records gör är att ta din musik till en helt ny nivå, därför letar vi efter attityd, talang och drivna musiker. Vi älskar när en artist vet varför de skapar sin musik och är en stor bidragande orsak till att få skivkontrakt med Rexius Records. Därför, skriv gärna några rader, varför du gör det du gör, och varför du vill vara en del av familjen Rexius Records. Ja, våra artister är verkligen vår familj och så fort du är med i vårt gäng kör vi all in tillsammans.

Du kan antingen skicka in din demo till vårt A&R team via upladdningstjänsten på denna sidan eller skicka en länkt till valfri musiktjänst så som Soundcloud. Om du laddar upp musiken är gränsen 10mb. Vänligen skicka endast dina bästa låtar en eller två stycken max, inte ett helt album. När du vill skicka in demo till oss, vill vi eventuellt dela din musik på våra sociala medier. Antingen för att testa er produkt eller för att helt enkelt vara schyssta och dela er grymma musik. Vi gör dock inte detta varje gång, enbart om vi gillar din musik. Det finns en ruta att kryssa i, i samband med att du skickar in demon där du antingen ger oss rätt att dela din låt eller avböjer.

 Skicka in demo – Tips:

 • Soundcloud eller YouTube-länkar är utmärkt.
 • Skicka in en eller två låtar som representerar dig och som du är stolt över.
 • Skicka inte in samma låt två gåner (men fortsätt jobba på din musik).
 • Skriv även med din hemsida, twitter, youtube-kanal i textfältet ifall du har någon.
 • Om du behöver fler tips kan du följa länken. Annars är det fritt fram att skicka in demo nedan.

Vi ser fram mot att lyssna på er musik!

Skicka in demo – Formulär

  Your First Name (required)

  Your Last Name

  Artist / Band (required)

  Your Email (required)

  Music url

  Genre (required)

  Country

  Phone (optional)

  Social Media Link

  Your Message

  I give my consent to Rexius Records to store this data according to the Privacy Policy
  I would like to get advice about music business and marketing