Allt vi strävar efter, är att låta drömmar och högt ställda mål hända. Med de mest begåvade och erfarna partners i branschen, kombinerat med starkt driv och passion för musik, tar vi hand om en musikers karriär. Vi kan göra allt, men ibland behövs inte detta och då hjälper vi till där det behövs.

Rexius Records grundades 2013 och är ett modern skivbolag från Göteborg. Grundaren, Mathias Rexius är en högt utbildad musiker från Musicians Institute i Hollywood Kalifornien, USA.

Rexius Records kan hantera allt i en musikers karriär som inspelning, mixning, master, musikvideos, omslag och management. Genom hög kunskap i respektive område ger Rexius Records samma kvalitet som de större skivbolagen, men mer kostnadseffektivt. Bolaget är stolta att ha partners med över 10 års erfarenhet i musikbranschen och medarbetare med ett fräsch synsätt på en digital musikvärld. Våra artister är våra familjemedlemmar och inspirerade av musik kan vi växa tillsammans.

Mathias Rexius

Grundare & VD

Associate of Arts in Performance, Musicians Institute, Kalifornien mathias[at]rexiusrecords.com

Img Magnus Torstensson

Magnus Torstensson

Vice VD Verksamhet & Marknadsföring Civ.Ing Industriell Ekonomi, Lunds Universitet & Politecnico di Milano magnus[at]rexiusrecords.com

 

Jobba på Rexius Records

Vi letar alltid efter duktiga kreativa människor som har drivet som krävs för att verka i dagens musikbransch. Vi är ett litet bolag så du kommer att spela en stor roll i vårt företag. På Rexius Records gillar vi olika unika personligheter. Här blir du inte en liten kugge som måste anpassa dig till ett stort företags maskineri.

Just nu letar vi efter personer med erfarenhet inom musikbranschens alla delar. Hör av dig till oss om du känner att vi är en bra match.