PROFESSIONELL MUSIKPRODUKTION FÖR NYA OCH TALANGFULLA ARTISTER OCH BAND

Musikstudio Göteborg

Rexius Records professionella musikstudio i centrala Göteborg är till för nya och talangfulla lokala och internationella musiker som vill spela in musik i världsklass.

Här görs allt från truminspelningar och musikproduktion till mix och mastering. Studiomiljön och akustiken är modern samtidigt mysig för att du ska känna dig bekväm. Det finns utrustning så det räcker.

I vår studio kan du spela in dina idéer tillsammans med någon utav våra professionella musikproducenter. Här ser producenten till att ni inte enbart får ett fantastiskt sound och ert arbete blir effektivt, men även att låtarna blir kommersiellt hållbara ifall ni strävar efter att nå ut med er musik.

Ta din musik till nästa nivå oavsett om det handlar om att spela in demo, singel, EP eller Album.

Guidning från början till slut för nya och up-and-coming artister

En inspelning är egentligen bara en början av en dröm. Rexius Records är ett skivbolag och vet vad som krävs för att skapa riktigt bra musik. Vi ger er råd innan inspelningen hur ni kan förbereda er, under för att prestera som bäst och efter hur ni kan nå ut med er musik.

Låtskrivning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Inspelning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Mixning & Mastering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

Promotion

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus amet

I vår studio kan du spela in dina idéer tillsammans med någon utav våra professionella musikproducenter. Här ser producenten till att ni inte enbart får ett fantastiskt sound och ert arbete blir effektivt, men även att låtarna blir kommersiellt hållbara ifall ni strävar efter att nå ut med er musik. Ta din musik till nästa nivå oavsett om det handlar om att spela in demo, singel, EP eller album.

Vår musikstudio är belägen på Hisingen strax utanför centrala Göteborg. Hit når man enkelt med bil eller kollektivtrafik och hotell finns i närheten för övernattning i olika prisklasser.

Det är en skön och avslappnad varm stämning med fåtöljer, instrument, akustiska detaljer och studioutrustning . Många artister som vi spelat in med tycker att studion har en bra energi och att man trivs. Det finns kök och kylskåp med plats för kalla drycker om man så önskar. Med andra ord finns det förutsättningar att skapa riktigt bra resultat!

I vår superfina musikstudio i Göteborg kan du spela in dina idéer tillsammans med ansvarig huvudproducent Alexander Asp som är multi-intrumentalist, en oerhört duktigt musikproducent och låtskrivare och har även sålt guld som artist. Han specialiserar främst inom sånginspelning, singer-songwriter, piano, folk och indie rock samt närliggande genrer. För andra genrer så som Hip-Hop, EDM så involverar vi producenter med studio och kunskap anpassade efter era behov.

Här ser musikproducenten till att ni får ett grymt sound, att ert arbete blir effektivt och coachar er till att göra det bästa ifrån er. Producenten ser till att inspelningen är av högsta kvalitet och nöjer sig inte förrän allt låter riktigt bra. Om ni vill, ges tips och producenten kan även skriva delar av låtar.

Vi följer den senaste teknikutvecklingen samtidigt som vi älskar att hitta äldre ovärderlig och högkvalitativ utrustning som gör att ni låter precis så bra som ni förtjänar. I studion finns ett stort urval av mikrofoner, förstärkare, gitarrer, pre-amps, pedaler och annat för att ge bästa möjliga kvalitet och precis rätt sound. (kontakta oss för tech specs)

I vår lokal finns ytterligare nödvändiga förnödenheter så som:

 • Trådlöst Wi-fi.
 • Covid-19 säkrat
 • Kaffe
 • Alexander Asp
 • Sköna fåtöljer och häng.
 • Kök. Kylskåp för kalla drycker & matlådor.
 • Närhet förnödenheter som parkering, hotell, kollektivtrafik, affärer, restauranger och Göteborgs nattliv.

Få gratis rådgivning av ditt projekt!

Beskriv ert projekt kortfattat så hör en producent i er specifika genre av sig för en offert eller konsultation hur ni kan lyckas bäst i ert projekt. Inga förpliktelser! Vi svarar alltid så fort vi kan och i princip inom en arbetsdag. Notera att det är många som står i kö för att spela in sina projekt så väntetider kan förekomma. Främst gäller detta till våra musikproducenter och på de mest attraktiva inspelningstiderna. Men hör av dig så bokar vi in dig så snabbt vi kan!

Prata med en professionell musikproducent idag!

Anmäl ditt intresse här!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer

  Intresserad utav:

  Företag eller privat?

  Vilken ort vill du spela in på?

  Vilket sätt föredrar du att bli kontaktad på?

  Tid på dygnet då vi kan få tag på dig?

  Ämne

  Ditt meddelande

  För att bevisa att du inte är en robot skriv bokstäverna nedan

  [recaptcha]

  Jag accepterar att Rexius Records hanterar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen och deras Privacy Policy