Spela in låt, EP, Album

Musikstudio

Letar du efter en musikstudio nära dig? Vill du ta din musik till nästa nivå och få bästa möjliga kvalitet på dina musikproduktioner? Rexius Records har två professionella musikstudios, en i Göteborg och en i Stockholm. Musikstudion i Stockholm drivs i samarbete med Studio Crusner. Hos Rexius Records spelar ni alltid in er musik tillsammans med oerhört kunniga musikproducenter specialiserade inom Rock, Metal, Pop, Singer/Songwriter, Soul/RnB och Elektronisk musik. Med Rexius Records får man inte bara en inspelningsstudio utan även ett skivbolags fördelar som hjälp efter inspelningen med marknadsföring, management och bokning om så önskas.

I våra superfina musikstudios kan du spela in dina idéer tillsammans med våra professionella musikproducenter. Här ser musikproducenten till att ni får ett grymt sound, att ert arbete blir effektivt och coachar er till att prestera ert yttersta. Producenten ser till att inspelningen är av högsta kvalitet och nöjer sig inte förrän allt låter riktigt bra. Om ni vill, ges tips och producenten kan även skriva delar av låtar eller erbjuda sessionmusiker.

Om du sitter inne på en idé men inte har musikerna kan vi även erbjuda studiomusiker för de flesta instrument. Vi har även riktigt fina instrument som du kan hyra.

Om ni är intresserade av att spela in med våra musikproducenter så gör en intresseanmälan så återkommer vi med offert så fort vi kan. Notera att det är många som står i kö för att spela in sina projekt så väntetider kan förekomma till våra musikproducenter och på de mest attraktiva inspelningstiderna. Men hör av dig så bokar vi in dig så snabbt vi kan!

Men först, låt oss höra vad en oberoende part säger om att spela in i en inspelningsstudio eller satsa på hemmastudio istället. Det är inte alltid det bästa alternativet att gå in i en inspelningsstudio och för oss är det viktigt att det är ett genomtänkt beslut. Tryck här för att se videon.

Hyra inspelningsstudio

Är du musikproducent med egen verksamhet och letar efter musikstudio med bra akustik att samarbeta med så kan vi självklart lösa detta. Om ni vill hyra under längre perioder så offererar vi gärna det och det ska kännas rätt för båda parter så hör av dig så tar vi en kopp kaffe ihop!

För mer information om respektive studio kolla in:

Kommersiell musikproduktion (reklam, jinglar, reklam)

Rexius Records musikstudios är en plats där man spelar in musik i alla genrer, men även mixar och mastrar. Vi kan rekommendera Juicy Jingles om man vill spela in radiojinglar, podcasts och kommersiell musik (reklam).

Tips och tricks

Att tänka på innan inspelning

1

Förberedd

Kom väl inrepade inför inspelningen. Kostnaden beror till stor del på hur snabbt ni sätter era låtar och hur tighta ni är.
2

Inhandla

Se till att ha nya strängar, nya skinn, nya stockar osv.
3

Intonera

Se till att era instrument är intonerade och i gott skick.
4

Utvilad

Kom mentalt förberedd på att arbeta och kom utvilad. Att spela in kan vara påfrestande.
5

Dialog

Diskutera gärna med vår producent tidigt vilka idéer ni har och tankar om sound. Då kan vi hjälpa er som bäst.
6

Have fun!

Saker kommer att gå fel, du kanske är nervös, spelar fel eller det tar längre tid än vad du tror. Det är kanske frustrerande men det kommer att bli bra tillslut! Ta med snacks!

Anmäl ditt intresse här!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer

  Intresserad utav:

  Företag eller privat?

  Vilken ort vill du spela in på?

  Vilket sätt föredrar du att bli kontaktad på?

  Tid på dygnet då vi kan få tag på dig?

  Ämne

  Ditt meddelande

  För att bevisa att du inte är en robot skriv bokstäverna nedan

  [recaptcha]

  Jag accepterar att Rexius Records hanterar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen och deras Privacy Policy