Professionell mastering – Få ut max av era låtar

Mastering

Mastering gjord på 5 dagar. Vi tar hand om dina låtar så att du får det absolut sista ur dina låtar. Vi samarbetar med olika professionella mix och masterare som är specialiserade på sin genre. För närvarande har vi mastering inom Rock, Pop, Blues, Country, Elektronisk, Jazz, R&B & Soul, Dance, Hip-Hop/Rap, Metal och Singer / Songwriter mfl.

Guidning från början till slut för nya och up-and-coming artister

En inspelning är egentligen bara en början av en dröm. Rexius Records är ett skivbolag och vet vad som krävs för att skapa riktigt bra musik. Vi ger er råd innan inspelningen hur ni kan förbereda er, under för att prestera som bäst och efter hur ni kan nå ut med er musik.

Professionella musikproducenter

Våra masteringar görs alltid av duktiga musikproducenter. Vi har producenter specialiserade inom Rock, Pop, Blues, Country, Elektronisk, Jazz, R&B & Soul, Dance, Hip-Hop/Rap, Metal och Singer / Songwriter mfl som även mixar i samma genre.

Ärliga och enkla priser

Vi är inte billigast men inte heller dyrast i musikbranschen. Vi tar betalt per låt som masteras helt enkelt. Är det första gången du masterar hos oss vill vi självklart visa vad vi går för och dessutom får du 10% rabatt!

Betala när du är nöjd!

Vi har hjälpt så många nöjda artister att vi kan lova att ni kommer att bli nöjda med kvaliteten på masteringen och att vi alltid anstränger oss det lilla extra. Du lägger mycket pengar på ditt projekt och skall alltid känna dig nöjd. Ladda upp din låt och få tillbaka en testmix inom 48h. Är du inte nöjd med masteringen så gör vi om tills du blir det och du betalar först när du är nöjd med resultatet!

Vi är med hela vägen

Rexius Records är med dig både innan och efter du masterar din låt. Vi är ett skivbolag så om låten som du vill mastra är något som vi letar efter så brukar vi inte vara sena med att erbjuda att släppa den under någon utav våra labels.

Få tillbaka masteringen inom 5 dagar

Skicka in er låt och beskriv ert projekt kortfattat så återkommer en producent i er specifika genre med testmasteringen inom 5 dagar. Inga förpliktelser! Vi accepterar endast .wav och .aiff.

Prata med en professionell musikproducent idag!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer

  Intresserad utav:

  Företag eller privat?

  Vilken ort vill du spela in på?

  Vilket sätt föredrar du att bli kontaktad på?

  Tid på dygnet då vi kan få tag på dig?

  Ämne

  Ditt meddelande

  För att bevisa att du inte är en robot skriv bokstäverna nedan

  [recaptcha]

  Jag accepterar att Rexius Records hanterar mina personuppgifter enligt personuppgiftslagen och deras Privacy Policy